"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

De Graaf, Targos en Detaned samen in De Uitzendgroep

Sinds 1 oktober 2015 is de samenwerking tussen de Graaf Groep, Targos Beheer en DetaNed Groep een feit.

Redenen zijn de voordelen op intern gebied en meer specialistische marktkennis, daarnaast vergroot het de slagkracht in de bundeling van elkaars netwerken.

Verbeteringen met behoud van het goede
De aandeelhouders van de drie verschillende groepen hebben hun krachten gebundeld in De Uitzendgroep BV, van waaruit zij met behoud van de labels en specialisaties hun marktpositie en service verder versterken.

Met de samenwerking heeft De Uitzendgroep de beschikking over een grote database van vaklieden.

De synergie voor onze relaties zit hem bovendien in de vergrote slagkracht, de uitbreiding van de dienstverlening en marktkennis, een gedegen back office alsmede een versteviging van de continuïteit.

De Graaf Groep en DetaNed Groep hebben kantoren in Rotterdam, Leusden, Zaltbommel, Groningen, Hengelo, en Heerhugowaard. Als detacheringsbureau biedt de Graaf Groep hoogwaardige oplossingen op het totaalgebied van technisch personeel. De Graaf Groep heeft haar sporen verdiend in de vakgebieden Installatietechniek en de Werktuigbouw.

Targos houdt thans kantoor aan de A2 te Echt en is een nationale en internationale dienstverlener in de arbeidsbemiddeling voor de Bouw, Techniek & Logistiek. De dienstverlening is gericht op Contracting en flex-medewerkers op uitzend- of detacheringsbasis, werving & selectie en payroll. Targos heeft middels jarenlange samenwerkingsverbanden een krachtig netwerk opgebouwd met buitenlandse werving & selectie kantoren in heel Europa.

Bron: De Graaf Groep, 5 november 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.