"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

WePayPeople vijfde keer FD Gazelle

Payrolling- en salarisadministratiebedrijf WePayPeople is voor het vijfde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle. Medio november wordt bekend op welke positie het bedrijf in de ranking eindigt.

In 2011 deed het bedrijf voor het eerst mee, en eindigde in de landelijke ranking op nummer 1, in de categorie kleine bedrijven. Sinds 2013 valt het in de categorie middelgroot, waarin het in 2014 eindigde het als eerste van Noord-Holland.

Backoffice
Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter: “Onze groei van de laatste twee jaar zit vooral in ‘Intermediair plus’: het verzorgen van de backoffice van uitzendbureaus en intermediairs. We hebben in deze markt een zeer sterk onderscheidend vermogen, waardoor we intermediairs en uitzendbureaus zien overstappen.”

Dag1
Intermediair Dag1 is daarvan een voorbeeld, en het toeval wil dat zij dit jaar ook een FD Gazelle zijn. Maartje Daamen, directeur en medeoprichter van Dag1: “Zaken waar we niet goed in zijn, zoals salarisadministratie, besteden we uit aan WePayPeople. Daardoor groeien we harder en kost het uiteindelijk minder geld.”

FD Gazellen
De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info, en wordt mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO en Mazars. De beoordeling vindt plaats door een onafhankelijke jury. Bedrijven die meedoen, moeten voldoen aan een aantal criteria ten aanzien van omzetgroei en financiële gezondheid van de onderneming.

Bron: www.wepaypeople.nl, 29 oktober 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.