"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

ING en Randstad helpen klant bij vinden werk

ING en Randstad HR Solutions gaan klanten actief hulp bieden bij het vinden van werk of het starten van een eigen bedrijf.

Als klanten hun vaste baan kwijtraken of als zelfstandigen zonder opdrachten zitten hebben zij daardoor, vaak onverwacht, minder inkomen. ING en Randstad HR Solutions gaan klanten van ING op vrijwillige basis in die situatie helpen.

Jobcoaching
Peter- Paul Wekking, directeur Marketing Hypotheken ING: “Werkloosheid is een van de belangrijkste redenen die klanten aangeven waardoor zij in (dreigende) betalingsproblemen komen met hun hypotheek. Met dit initiatief willen wij bewerkstelligen dat klanten weer werk en inkomen hebben.”

Gratis loopbaanadviesgesprek
Klanten met een hypotheek bij ING krijgen vrijwillig de mogelijkheid om gebruik te maken van een loopbaangesprek. Gedurende een proef van zes tot negen maanden testen de partners de behoefte van klanten aan deze nieuwe service. Wekking: “In dit gesprek krijgt de klant adviezen en tips over het vinden van werk of het binnenhalen van opdrachten. Klanten ontvangen coaching en advies op maat en kunnen gebruik maken van een loopbaangesprek van één uur. ING neemt de kosten van dit gesprek voor haar rekening.”

Nieuw werk
De klant die verwacht zijn baan te verliezen of al verloren heeft kan contact opnemen met de ING Hypotheek Hulplijn of met zijn onafhankelijke hypotheekadviseur. Randstad HR Solutions neemt vervolgens contact met de klant op voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Bron: Randstad, 12 maart 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.