"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Cammio introduceert online video pitch

Europees videorecruitment-platform Cammio introduceerde vandaag een gratis online video pitch.

Deze nieuwe tool helpt kandidaten om persoonlijkheid aan hun CV toe te voegen. Kandidaten kunnen op de websites cammio.com en howtovideointerview.com, via hun desktop of mobiel eeen video pitch opnemen en deze daarna als link toevoegen aan hun sollicitatie. Er is ook de mogelijkheid voor recruiters om een beperkt aantal kandidaten per maand uit te nodigen om een video pitch op te nemen.

30 seconde pitch
In de korte video-opname van 30 seconden kan men motiveren waarom men de beste kandidaat is voor de functie. De video pitch is 30 dagen beschikbaar als link en kan maximaal 100 keer worden bekeken. Zowel werkgevers als kandidaten krijgen via cammio.com of voorlichtingssite howtovideointerview.com toegang tot de tool.

‘’Het is onze ambitie om sollicitanten volledig tot hun recht te laten komen met een eerste visuele indruk,’’ zegt Walter Hueber, medeoprichter en CEO van Cammio. Wij zijn ervan overtuigd dat kandidaten zich met de video pitch beter kunnen onderscheiden en hun carrièremogelijkheden kunnen vergroten’’.

Web-based video interview
Eerder deze maand kondigde Cammio al ‘s werelds eerste web-based video interview applicatie aan. De suite biedt een mobiele video-interview workflow voor sollicitanten op het Cammio platform.

Bron: Cammio, 18 februari 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.