"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

PSC Q4 2014: omzetgroei 76%

HelloFlex People | platform zag haar omzet in het vierde kwartaal groeien met 76% ten opzichte van 2013 tot € 13,0 miljoen.

Voor heel 2014 kwam de omzet uit op € 39,4 miljoen (+78%).

Exclusieve focus op intermediairs in de flexmarkt
HelloFlex People levert backoffice services aan intermediairs in de flexmarkt op basis van eigen ontwikkelde software. Hierdoor kan HelloFlex People een hoogwaardige dienstverlening realiseren met een foutpercentage lager dan 2%, terwijl de markt een gemiddeld foutpercentage kent van 7%.

Met FlexOnline maken we de next step
Ed van Viegen, directeur HelloFlex People: “De komende jaren zullen wij een serie innovatieve online tools voor onze intermediairs introduceren. De eerste tool, Sign, is reeds beschikbaar. Met behulp van Sign kunnen onze intermediairs eenvoudig elektronisch handtekeningen op arbeidscontracten en uitzendovereenkomsten verzamelen. Deze tool bespaart tijd en geld. De volgende tool in onze FlexOnline portfolio is een inschrijfwizard die tot gevolg heeft dat het inschrijfproces van kandidaten bij onze intermediairs door selfservice van de kandidaat eenvoudiger en efficiënter verloopt. Medio 2015 volgt Time, een online tool voor het registreren en accorderen van timecards die gebaseerd. Nieuw is dat deze tool nu gebaseerd is op een instelbaar workflow systeem. Al deze verbeteringen zullen de groei van HelloFlex People en haar intermediairs in 2015 verder aanjagen.”

FD Gazellen
FSGroep, moedermaatschappij van HelloFlex People, eindigde op de 4e plek van de FD Gazelle Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland, in de categorie middelgroot in de regio Noord-Holland.

Bron: HelloFlex People, 7 januari 2015

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.