"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Asito neemt Zorgwerk over

Logo Zorgwerk

15 september 2010

Asito Dienstengroep BV neemt Zorgwerk Personeelsdiensten over.

Op 13 september jl. hebben de Asito Dienstengroep BV en Personeelsdiensten Coolsingel het contract getekend voor de overname van Zorgwerk Uitzendbureau en Faveo.

Gezondheidszorg en HR-solutions zijn speerpunten binnen de Asito Dienstengroep (ADG) en daarbij past dan ook een specialistische partij als Zorgwerk.

Over Zorgwerk
Zorgwerk is sinds 1997 actief in Nederland op het gebied van werving & selectie, uitzenden, detachering en flexpoolmanagement in de gezondheidszorg en welzijnsmarkt. Zorgwerk opereert vanuit 14 vestigingen in de regio’s Zuid-Holland, West- en Noord-Brabant, Noord-Holland en omgeving Utrecht. Er werken 6.000 (flex)medewerkers.
Logo Asito
Hans Kroeze over Zorgwerk
“Vanaf het moment dat we met de directie van Zorgwerk in gesprek raakten, waren we onder de indruk van hun enthousiasme, ondernemerschap en de kwaliteit van de organisatie”, aldus Hans Kroeze van ADG. “Wij versterken door de overname van Zorgwerk niet alleen onze positie op de markt van flexibele arbeid maar verbreden gelijktijdig onze activiteitenportfolio binnen ons sterk groeiende cluster zorg en welzijn”.

Directie Zorgwerk
De directie van Zorgwerk die wordt gevormd door Danielle van der Burg en Stephan Hageman, blijft ongewijzigd. “Het familiekarakter van de Asito Dienstengroep past bij Zorgwerk, waar vergelijkbare cultuurwaarden heersen”, aldus Van der Burg. “Dit is een partij waar de langetermijnstrategie geldt en niet alleen de korte termijn successen.”

Over Asito
De Asito Dienstengroep bestaat sinds 1952 en biedt aan ruim 60.000 mensen werk in HR solutions (Persoonality en Timing), in facilitaire dienstverlening (Asito) en in de zorg (Thuiszorgservice Nederland). De afgelopen 58 jaar is familiebedrijf ADG uitgegroeid tot een landelijke speler in dienstverlening, met een wijdverbreid vestigingennetwerk en een brede dienstenportfolio.

Gerelateerd nieuws
26-07-2010 Fusie Persoonality en Timing?
13-03-2008 Zorgwerk erkend voor leren in praktijk zorg

Bron: Zorgwerk, 15 september 2010

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.