ZZP Nederland en KPN werken samen in servicepakket voor zzp’ers

0
113

ZZP Nederland en KPN zijn een exclusieve samenwerking aangegaan.

ZZP Nederland is de grootste belangenbehartiger voor zzp’ers in Nederland en KPN een toonaangevende leverancier van telecommunicatie, IT en securitydiensten en één van de leveranciers van e-herkenning. Met de samenwerking versterken beiden de dienstverlening aan de klanten en achterban.

• Klanten van KPN, die nog geen lid zijn van ZZP Nederland, krijgen bij het aanschaffen van een Kleinzakelijk-abonnement van KPN een 3-jarig lidmaatschap van ZZP Nederland cadeau.
• Bestaande leden van ZZP Nederland profiteren van een lager maandtarief en betalen geen afsluitkosten bij het aangaan van het Kleinzakelijk-abonnement van KPN. In juni volgt nog een voordeel voor deze groep.

Naast deze financiële voordelen voorziet de samenwerking in kennisdeling op het gebied van digitale veiligheid en bereikbaarheid. Een thema dat voor zelfstandig ondernemers steeds belangrijker is.

ZZP Nederland ondersteunt ruim 53.000 zzp’ers en zelfstandig ondernemers in hun ondernemerschap met onafhankelijk advies op het gebied van ondernemerschap en verzekeringen. Ze biedt diverse handleidingen, trainingen en workshops aan. Bijvoorbeeld over belastingen, marketing en wet- en regelgeving. Daarnaast is ZZP Nederland actief in politiek Den Haag om de positie van de zelfstandig ondernemer op de arbeidsmarkt te verbeteren, zodat ondernemers de ruimte krijgen en behouden om ook echt zelfstandig te kunnen ondernemen. Verder biedt ZZP Nederland zzp’ers kortingen aan op verschillende diensten, zoals op juridisch gebied en op verzekeringen.

Bron: ZZP-Nederland, persbericht 7 april 2022