ZZP Jaarboek gepubliceerd

0
167

Het ZZP Jaarboek 2014/2015 is vanaf vandaag verkrijgbaar via Bol.com.

In het boek wordt de lijst met beste opdrachtgevers en beste freelancers gepubliceerd, alsmede de tien belangrijkste zzp-topics: van starten en opdrachten tot pensioen en verzekering. In het boek worden feiten en cijfers uit de structurele onderzoeksmonitor ZZP Barometer afgewisseld met expertartikelen en interviews met succesvolle zzp’ers en opdrachtgevers.

ZZP Jaarboek 2014/2015

Lijst met opdrachtgevers
“De lijst met opdrachtgevers is de ultieme hitlist voor de zzp’er,” aldus Jeroen Sakkers, een van de auteurs van het ZZP Jaarboek.

Tips van zzp-experts
In het ZZP Jaarboek vindt de zzp’er tips, trucs en tactieken die hem (nog) succesvol(ler) maken: het handboek voor zowel starters als ervaren ondernemers. Leer van zzp-experts als Jeroen Sakkers van Victor Mundi, Johan Marrink van ZZP Nederland, Josje Damsma van JO Cadeau, Martijn Pennekamp van Ikwordzzper.nl, Richard Bordes van Lawaaimaker en Sentini Grunberg van InMovement, en lees het verhaal van de honderd succesvolste zzp’ers, freelancers en interim professionals van Nederland.

Het ZZP Jaarboek 2014/2015 wordt uitgegeven door Victor Mundi en is vanaf maandag 18 augustus verkrijgbaar via Bol.com voor €29,95 inclusief btw en verzending. Vanaf dinsdag 19 augustus is het boek tevens te verkrijgen via Managementboek.nl.
Meer informatie via www.zzpjaarboek.nl.

Bron: ZZP Barometer, 18 augustus 2014