ZeroChaos wordt Workforce Logiq

0
74

Workforce Logiq

ZeroChaos, wereldwijd aanbieder van personeelsmanagementoplossingen, heet vanaf nu Workforce Logiq.

De naamsverandering markeert de nieuwe missie van het bedrijf om kennis, innovatie en inzicht te delen, die organisaties in staat stelt de manier waarop zij talent binnenhalen te veranderen.

De oplossingen van Workforce Logiq, waaronder Managed Service Provider (MSP)-, Vendor Management System (VMS)- en Recruitment Process Outsourcing (RPO)-programma’s, voorzien HR en inkoop van meer kennis en inzicht waarmee het wereldwijde personeelsbestand met vertrouwen beheerd kan worden, bedrijfsresultaten verbeterd worden en groei wordt gestimuleerd.

De nieuwe tagline, Intelligence at Work TM, en het nieuwe logo staan voor Workforce Logiq’s ‘IQ’: de focus op business intelligence, AI-gedreven innovatie en geavanceerde recruitmentmodellen die klanten de mogelijkheid biedt om wereldwijd talent aan te trekken en te behouden voordat hun concurrenten dat doen.

Met ondersteuning van de The Carlyle Group, wereldwijd aanbieder van alternative asset managementtoepassingen, werd Workforce Logiq in 1999 opgericht als ZeroChaos. Inmiddels is het bedrijf actief in 50 landen en heeft het meer dan 1.000 werknemers in dienst.

Bron: Workforce Logiq, persbericht 8 januari 2019.