"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Yource zet met overname volgende stap in groei Suriname

Yource maakt vandaag bekend dat zij haar werkzaamheden in Suriname voortzet als Yource Suriname.

Yource

Yource is met meer dan 350 werknemers al ruim tien jaar actief in Suriname en een van de eerste partijen die voor de Nederlandse contactcentermarkt offshore activiteiten uitvoert.

Tot op heden was Yource in Suriname nog actief middels een exclusief Partnership met Sure|Aim. Ondertussen hebben partijen overeenstemming bereikt tot een overname door Yource en is ervoor gekozen om begin 2023 de organisatie te rebranden naar de naam Yource Suriname. Hiermee versterkt Yource de positionering van haar merk en herkenbaarheid in de markt. Eerder waren er al uitbreidingen in andere landen zoals Griekenland, Spanje, Bulgarije en Marokko. Net als in deze landen wordt in Suriname klantcontact afgehandeld voor de West-Europese markt met een focus op de Benelux.

“Er is bij bestaande en nieuwe Opdrachtgevers veel interesse in onze near- en offshore activiteiten en we verwachten dit jaar aanzienlijk te gaan groeien in Suriname. Met Yource Suriname kunnen we verder investeren in de uitbreiding van het aantal seats en het ontwikkelen van onze Members,” aldus Ronald Smit, COO Yource.

Bron: Yource, 16 januari 2023

Lees ook
Yource rondt overname van Cendris af
Youfone & Yource slaan de handen ineen
FINTREX, Mifratel en PCS samen verder onder de naam Yource

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.