Yource voegt Siri Wouters toe als Chief Human Resources Officer aan MT

0
100

Siri Wouters is toegetreden tot het Management Team van Yource in de rol van Chief Human Resources Officer (CHRO).
Yource
Zij is eindverantwoordelijk voor de divisie People van de internationale klantcontact organisatie Yource.

De focus van Wouters lag in de afgelopen jaren op de harmonisatie van de voormalige labels FINTREX en PCS in Nederland op het gebied van HR beleid, cultuur en het Yource brand. Deze labels vormen inmiddels samen met het Belgische Mifratel en Ebos sinds begin dit jaar de Yource Group. “In de rol van CHRO zal ik mijn scope uitbreiden met de overige landen waarin Yource actief is. Op dit moment heeft Yource naast diverse vestigingen in de Benelux ook locaties in Bulgarije en Marokko en gezien de groeiambities van Yource zal het hier de komende jaren niet bij blijven”, aldus Siri Wouters.

De divisie van Wouters heeft als speerpunt om de Teamleads binnen Yource te voorzien van het benodigde inzicht, training en tools om een positieve en uitdagende journey voor de members te kunnen faciliteren. “Onze Teamleads zijn uiteindelijk de personen die de meeste invloed hebben op de experience van onze members. Door ons brede scala aan diensten en klantprojecten creëren wij bovendien steeds meer doorgroeimogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal, waardoor wij collega’s langer aan ons weten te binden’’, aldus Wouters.

“Siri heeft zowel nationaal als internationaal ruime ervaring binnen de klantcontact branche en kenmerkt zich als een persoon die groei en verandering weet te structureren en hiervoor draagvlak weet te creëren binnen de gehele organisatie. In combinatie met haar people driven benadering maakt dit haar de ideale persoon voor de rol van CHRO”, voegt Robin Jansen, CEO van Yource toe.

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat ook Ronald Smit, voormalig directeur van klantcontact organisatie Cendris, per 1 oktober 2020 onderdeel is van het MT van Yource. “Met de toetreding van zowel Ronald Smit als Siri Wouters is het zevenkoppige MT van de Yource Group gereed voor de ambitieuze doelstellingen van onze organisatie”, aldus Robin Jansen.

Bron: Yource, persbericht 5 oktober 2020

Lees ook
Ronald Smit wordt Country Director Yource Nederland
Thuiswerken vaker mogelijk in klantcontact