"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Yource klantcontact bezorgt ruim 1.000 maaltijden

Vrijwel alle medewerkers van Yource, gespecialiseerd in klantcontact, werken nu thuis volgens de richtlijnen. Daarnaast is Yource een actie begonnen om lokale horecaondernemers te steunen in de coronacrisis.

“In de week van 23 maart 2020 heeft Yource 1.000 maaltijden ingekocht bij verschillende zelfstandige horecagelegenheden. Deze maaltijden brengen wij rond bij mensen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken, zoals bij ouderen thuis, bejaardencentra, ziekenhuizen en voedselbanken. Door de maaltijden bij lokale horecagelegenheden te kopen, biedt dit ook hen een steun in de rug om in deze lastige tijd het hoofd boven water te houden. Natuurlijk volgen wij hierbij alle maatregelen van het RIVM,” aldus Robin Jansen, CEO van Yource.

“Bovenop deze 1.000 geplande maaltijden kunnen we inmiddels dankzij alle hulp nog eens 750 maaltijden extra rondbrengen. Maar wij hebben de ambitie om dit aantal de komende periode verder te verhogen!” Kijk op supportyourlocals.community.

Bron: Yource.Work, 31 maart 2020

Zie ook
FINTREX, Mifratel en PCS samen verder onder de naam Yource

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.