YoungOnes vieren opening binnenstad van Breda

0
191

De heropening van de terrassen in de binnenstad van Breda wordt woensdag feestelijk gevierd, als het aan online freelanceplatform YoungOnes ligt.

Zij zetten freelancers, in opvallende werkkleding, in op verschillende plekken in de stad, om weer leven in de brouwerij te krijgen. Zo houden ‘Youngleerders’ alle ballen hoog, loopt bij de ‘Rock & rolschaatser’ alles op rolletjes, en laat ‘Harry Spotter’ geen terrasplek onbenut. “Deze feestelijke dag staat voor ons symbool voor de vrijheid en het perspectief dat veel ondernemers terugkrijgen”, zegt Pim Graafmans, Managing Director van YoungOnes. “Het heeft lang genoeg geduurd allemaal. Ook voor veel van de freelancers die via ons platform klussen en al maanden staan te springen om weer aan de slag te gaan. Laat deze dag hét moment zijn om vol goede moed naar de komende maanden te kijken.”

De freelancers die via YoungOnes aan het werk gaan, zijn inzetbaar binnen verschillende functies en branches. “Dat willen we met deze opvallende klussen en werkkleding extra benadrukken”, zegt Pim. “Geen klus is de freelancers te gek. We hopen dat er straks ondernemers naar buiten kijken en denken: ik krijg het straks weer zo druk, ik kan nog wel wat flexibele krachten gebruiken aankomend seizoen. Wij zorgen dan dat die krachten er komen.”

Er wordt al gespeculeerd dat wanneer de festivals weer up and running zijn, ze handen tekortkomen in de horeca. YoungOnes herkent dat beeld niet. “Wij hebben nog 175.000 freelancers klaarstaan om de hele zomer en het najaar te gaan knallen. Juíst in de horeca- en evenementenbranche.”

Bron: YoungOnes, 25 april 2021