YoungCapital zesde jaar op rij Best Managed Company

0
127

YoungCapital is voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot Best Managed Company.

Dat heeft Deloitte, organisator van de verkiezing, donderdag bekendgemaakt. De marktleider in recruitment van jong talent behoort hiermee opnieuw tot de best bestuurde bedrijven van Nederland.

Dit jaar was ‘Security en Cyber Security’ het thema van het Best Managed Companies-programma. De jury roemde de innovatieve en flexibele aanpak van YoungCapital. Het bedrijf scoort onder andere hoog op de pijlers ‘continue serviceverbetering’ en ‘optimalisatie van bedrijfsprocessen’. “Innoveren en jezelf blijven verbeteren zijn belangrijk om de continuïteit van je bedrijf te garanderen”, vertelt Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital. “Daarbij kijken wij voortdurend naar de wensen en behoeften van onze klanten. Dat wij deze prijs voor de zesde keer in ontvangst mogen nemen, laat zien dat onze way of working werkt.”

Slimmer en sneller met eigen software
Technologie staat centraal bij YoungCapital, van oorsprong een internetbedrijf. Sinds begin januari draait de hele backoffice van YoungCapital op EPIC, een door het bedrijf zelf ontwikkeld softwaresysteem voor onder meer verloning, planning en facturatie. “Dit is een grote stap voor de wendbaarheid van onze organisatie”, zegt Kooistra. “Onze dienstverlening is niet standaard, dus waarom zouden wij genoegen nemen met standaardsystemen? Wij willen snel kunnen schakelen op basis van nieuwe inzichten. Een systeem als EPIC maakt het mogelijk om onze eigen data beter, slimmer en sneller in te zetten.”

Over Best Managed Companies
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies-programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Over YoungCapital
YoungCapital gelooft in de kracht van jonge mensen. Als digital natives jagen ze vernieuwing aan bij organisaties. De recruitmentspecialist ziet jongeren als het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft. YoungCapital doet er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren én bij bedrijven. Zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei. In 2016 behaalde YoungCapital een recordomzet van 203 miljoen euro.

Bron: BMC, 3 februari 2017 en YoungCapital