YoungCapital webinars in samenwerking met Sprout

0
171

YoungCapital organiseert de komende tijd samen met Sprout live webinars over onderwerpen die nu spelen binnen de arbeidsmarkt.

Met in de hoofdrol spraakmakende deskundigen en de managementteamleden van YoungCapital.

Update: Op vrijdag 15 mei wordt het tweede webinar gegeven met als thema: ā€˜Kom sterker uit de crisis en groeiā€™. Dit keer gaat het over ondernemerschap en innovatie. Hugo de Koning en Patrick van der Pijl (CEO Business Models Inc.) geven antwoord op vragen als: Hoe bepaal je in deze tijd je strategie voor de toekomst? En is dit het uitgelezen moment om jezelf opnieuw uit te vinden? En hoe doe je dat dan?

Het eerste webinar vond plaats op 1 mei jl, van 13.00 tot 14.00 uur, met als thema: leidinggeven op afstand. In crisistijd staan leidinggevenden namelijk onder extra grote druk om het goed te doen. Maar hoe zorg je goed voor je mensen als je ze niet kunt zien? Wat zijn de doā€™s en donā€™ts van leidinggeven op afstand en wat kunnen we leren over leiderschap in het algemeen?

Hoofdredacteur van Sprout/MT Remy Ludo Gieling gaat hierover in gesprek met YoungCapital HR Director Elbrich Batstra en Gonny Vink, CEO van Work21 en auteur van het boek Leidinggeven op afstand.

Tijdens het webinar is er volop ruimte voor vragen van het publiek. Wie wil meekijken of zijn doelgroep op dit webinar wil attenderen kan zich gratis inschrijven via deze link.

Bron: YoungCapital, 28 april 2020