YoungCapital Nationaal Kampioen European Business Awards

0
78

YoungCapital, Nederlands grootste uitzendbureau voor jong talent, is uitgeroepen tot Nationaal Kampioen in de European Business Awards. Deze internationale award toetst Europese bedrijven op innovatie, visie en behaalde successen.

European Business Awards richt zich op bedrijven die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van een sterker en succesvoller bedrijfsleven in heel Europa. Maar liefst 32.000 organisaties uit 33 Europese landen meldden zich voor de awards aan.

ā€˜Trots om Nederland te vertegenwoordigenā€™
Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital: ā€œWe zijn super trots om Nederland te mogen vertegenwoordigen als Nationaal Kampioen. We gaan nu door naar de volgende ronde die in december van start gaat. In een unieke videopresentatie zullen we ons verhaal doen.ā€ Een jury bestaande uit diverse Europese topondernemers en oud-ministers beoordeelt welke bedrijven doorgaan naar de finale.

Over de European Business Awards
De European Business Awards bestaan negen jaar en zijn een initiatief van onder andere de Britse ngo UK Trade & Investment. Vorig jaar waren alle EU-leden vertegenwoordigd plus Turkije, Noorwegen, Zwitserland, Serviƫ, Kroatiƫ en de voormalige Joegoslavische Republiek Macedoniƫ. In totaal hadden zij een omzet van maar liefst 1.500 miljard euro, meer dan 60 miljard euro winst en meer dan 2,5 miljoen werknemers in dienst.

Bron: YoungCapital, 1 september 2015