YoungCapital in top 3 beste marketingbedrijven van Nederland

0
162

YoungCapital behoort officieel tot de drie beste marketingbedrijven van Nederland.

Dat is donderdagavond bekendgemaakt tijdens de Dutch Marketing Awards. De Nederlandse marktleider in recruitment van jong talent is het enige bedrijf van alle genomineerden dat actief is binnen de recruitmentbranche.

De Dutch Marketing Awards vormen de belangrijkste marketingvakprijzen in Nederland. YoungCapital werd door de jury voor ‘Marketing Company of the Year’ genomineerd, vanwege de sterke rebranding die de recruiter heeft doorgemaakt. “YoungCapital heeft de afgelopen jaren een grote naamsbekendheid opgebouwd met een consistent en onderscheidend merk. Dit heeft geleid tot mooie merkcampagnes”, aldus het juryrapport. YoungCapital nam het binnen de categorie ‘Marketing Company of the Year’ in totaal op tegen vier andere finalisten: G-Star, Hunkemöller, Zeeman en ING. Het is het tweede jaar op rij dat YoungCapital werd genomineerd voor de Dutch Marketing Awards.

Unieke WORK-campagne
YoungCapital heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op marketing met in 2015 haar eerste commercial voor B2B, en in 2016 de WORK-campagne, gericht op jongeren. Suzanne van der Cammen, Head Marketing & Communications bij YoungCapital: “Onze WORK-commercial moest vooral geen standaard jongerencommercial worden, en daar zijn we in geslaagd. Deze nominatie bewijst dat bedrijven buiten de gebaande paden moeten treden, om verschil te kunnen maken.”

Bron: YoungCapital, 31 maart 2017