Youbahn breidt uitzendplatform uit naar Den Haag

0
130

Youbahn, een uitzendplatform voor flexibel werk, breidt haar platform uit naar Den Haag.

De Hofstad is daarmee de vierde stad waar opdrachtgevers en flexwerkers gebruik kunnen maken van het platform van Youbahn. Andere steden waar Youbahn actief is, zijn Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Youbahn richt zich in Den Haag op de horeca, retail en logistiek waaronder fietskoeriers. Momenteel maken er 40.000 flexwerkers en 1500 opdrachtgevers gebruik van het platform.

Stedelijke aanpak
Youbahn kiest – in plaats van een landelijke aanpak – voor een stedelijke aanpak. De flexwerkers van Youbahn – voornamelijk studenten – spenderen hun meeste tijd in of rondom de steden, om daar te studeren, te wonen of uit te gaan. Daarnaast merkt het platform dat juist in de grotere steden de vraag naar flexibel personeel het grootst is. Youbahn verwacht in de nieuwe stad snel een goed gevuld en gevarieerd aanbod te hebben. Eén van de eerste opdrachtgevers in de regio Den Haag is Humphreys Scheveningen.

Humphreys Scheveningen: “Het uitzendplatform van Youbahn is 24/7 te gebruiken. Dit is ideaal als we te maken hebben met ziek- of piekmomenten. We kunnen dan namelijk direct een shift online plaatsen. Daarnaast maken we ook structureel gebruik van het uitzendplatform voor hulp in de bediening. We gebruiken de diensten van Youbahn al in Rotterdam en nu met de uitbreiding naar Den Haag ook meteen in Scheveningen.”

Ard Huininga, CEO van Youbahn: “Met de uitbreiding naar Den Haag kunnen we nog meer studenten en opdrachtgevers met elkaar verbinden middels onze vertrouwde constructie. Naar verwachting zullen we ons platform dit jaar nog naar meer studentensteden uitbreiden. Doordat wij alleen werken met shifts van één dag(deel), past dit perfect in het leven van een student. Zij zijn zo zelf in de regie om hun werk-privébalans te bepalen.”

Bron: Youbahn, persbericht 10 maart 2022

Lees ook
Guus Klein nieuwe CFO bij uitzendplatform Youbahn
Interview: Youbahn getransformeerd tot digitaal platform voor studentenwerk