Wout Oosterhof bedrijfsdirecteur Maintec – Humares

0
778

logo Maintec

7 maart 2012

Technisch detacheerder Maintec, gespecialiseerd in technisch vakpersoneel, heeft Wout Oosterhof aangesteld als directeur voor alle Nederlandse activiteiten.

Oosterhof wordt verantwoordelijk voor zowel de Local for Local activiteiten als voor het leerlingenconcept en het “International Distance Matching” concept.

Wout Oosterhof (46) heeft een zeer brede ervaring binnen de uitzend- en detacheringsbranche. Hij startte als junior intercedent bij Start Uitzendbureau. Tussendoor werkte hij 4 jaar als accountmanager bij Arcadis en Taxon om vervolgens 13 jaar diverse senior management rollen binnen USG People te bekleden. Zijn laatste rol was Operationeel Directeur bij USG Capacity.

Wout Oosterhof, Maintec bedrijfsdirecteur Nederland

Wout Oosterhof
Oosterhof kent de technische arbeidsmarkt zeer goed; bij Arcadis/Taxon en bij Technicum werkte hij in totaal 8 jaren in de techniek. Hij toont zich zeer blij met zijn nieuwe functie: “Ik voel me bijzonder thuis in de technische branche. Vooral de directe manier van communiceren binnen de techniek past goed bij me. Ik kan dan ook niet wachten om de mooie opdrachtgevers van Maintec te bezoeken.”

Humares
Patrick van der Ploeg, CEO van moederbedrijf Humares is blij met de aanstelling van Oosterhof: “De ervaring van Wout in de uitzendwereld in combinatie met zijn technische affiniteit, maakt hem tot de ideale directeur voor Maintec. Zijn ervaring en zijn drive zullen Maintec zeker helpen bij het aangaan van de uitdagingen die ons de komende jaren te wachten staan. We bevinden ons in een arbeidsmarkt die de komende jaren steeds krapper zal worden. Dit betekent dat wij onze dienstverleningsconcepten Local for Local, leerlingenconcept en International Distance Matching nog beter zullen moeten benutten. Ik ben ervan overtuigd dat Wout hiervoor de juiste man op de juiste plek is. Ik kijk dan ook uit naar een prettige samenwerking!”

Bron: Humares Groep, 7 maart 2012