Work Support koopt 37 nieuwe Ford Fiësta’s

0
1258

 
| FlexNieuws » |
 

Work Support9 juni 2010

Uitzendbureau Work Support kocht begin deze maand 37 nieuwe Ford Fiësta’s, waarmee het wagenpark is gegroeid tot meer dan 150 voertuigen.

De vers bestickerde wagens tonen aan hoe er, tegen de recessie in, nog altijd succesvolle uitzendbureaus zijn in Nederland, aldus Work Support. Bedrijven ook die bereid zijn te investeren in hun eigen succes, het succes van hun klanten en veiligheid van hun personeel.

Aanvragen Poolse arbeidskrachten stijgen
Of zoals Rob Rombout, algemeen directeur van Work Support het verwoord: “Wij tonen als onderneming aan dat er nog altijd kansen liggen. Ondanks het feit dat we in een conjunctuurgevoelige bedrijfstak opereren, zien wij het aantal aanvragen naar gemotiveerde Poolse arbeidskrachten alleen maar stijgen.”

Goed op weg
Work Support koos er dan ook bewust voor om te investeren in haar wagenpark. Rombout: “Wij willen dat onze mensen veilig en punctueel hun arbeidsplaatsen bereiken. Onze onderneming staat voor kwaliteit en inzet. Blijkbaar heeft de markt dat ook gezien. Waar andere uitzendorganisaties het zwaar hadden, zijn wij gestaag blijven groeien. We zijn als onderneming goed op weg. Letterlijk en figuurlijk”.

Bron: Work Support, 8 juni 2010