"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Winnaars Meest Invloedrijke Recruiter 2018

Michelle Thijssen, Managing Consultant HR bij Personato is winnaar van de publieksprijs in de verkiezing Meest Invloedrijke Recruiter 2018.

Michelle Thijssen
Michelle Thijssen

Tot op de laatste dag en tot in de laatste uren werd er gevochten om de titel wie in 2018 de Meest Invloedrijke Recruiter is geweest volgens het publiek. Er zijn meer dan 5.500 stemmen uitgebracht dit jaar, een record. Ruim 2.300 stemmen méér dan tijdens het eerdere recordjaar 2016, toen er bijna 3200 werden uitgebracht.

Corporate
Winnaar Bryan Peereboom vergaarde uiteindelijk 491 geldige stemmen van de 2240 stemmen die in deze categorie zijn uitgebracht. Nummer twee werd Reggie Ebbe, met 438 geldige stemmen. Derde werd Charlie Windhorst van Mirabeau. Linsey Sterk (Alliander), Bob Kolstein, Ivo Bremer (beide van Koninklijke BAM), Koen Olmer (KvK), Silvie Forger – van Steensel (Stedin) en John Meijdam (Arup) waren de nummers 4 t/m 9 in deze categorie.

Talent
In de categorie Talent heeft winnaar Sven Zegers, net als winnaar overall Michelle Thijssen werkzaam bij Personato, 505 geldige stemmen van de 1569 die in deze categorie zijn uitgebracht. Goede tweede in deze categorie is Sylvia Wools, met 364 geldige stemmen. Daarmee blijft ze de nummer drie Lina Kucinskaite van WeAreKeen nipt voor. Nummer vier werd Ruben Haas van QOORE.

Agency
In de categorie Agency Recruiters is Michelle Thijssen ook de winnaar met 654 geldige stemmen van de 2439 in deze categorie. Goede tweede is Jamie van Raaij met 556 geldige stemmen. Op gepaste afstand werd Coco van der Veer, Account Intercedent bij Tempo-Team, derde. Stéphanie Springer-Hendriksen (YER), Milou van Regteren (Independent Recruiters), Ingrid Bredius (ITON/QRC), Pia de Wijer (Hofstad search), Stijn Koehler (PHIND) en Lente Luna Leenders (Recruit4.work) waren de nummers vier en vijf in deze categorie.

Interim
De categorie Interim Recruiters werd vanaf de start aangevoerd door Tessa de Jong, die deze verkiezing op grote afstand won. Tweede werd Martijn Smit. Derde was Falko Hage die via TalentMapper bij de Rijksoverheid werkzaam is. Het interim-klassement wordt gecompleteerd door Monique de Jong (Monique de Jong Recruitment / Domus Magus), Nienke Schepers – van Dijk (WeFindTalent / Deloitte), Teddy Dimitrova (Scale Force Talent / mycujoo) en Ana Vera Baeza (Talentsourcer / Evean) op de posities vier tot en met zeven.

Monique de Jong
Monique de Jong

Juryprijs
Dinsdag 22 januari maakte de vakjury tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Recruiters United de winnaars bekend van de juryprijs. Achttien ervaren recruiters en twee talenten waren dit jaar genomineerd. De vakjury koos uit beide categorieën een winnaar.

  • De overall winst gaat dit jaar naar Monique de Jong, Interim Recruiter, onder andere werkzaam voor Domus Magnus. Dit ondanks sterke concurrentie van Martijn Smit (Interim Recruitment Manager, werkzaam bij Transdev vanuit AdverOnline).
  • Lena Kucinskaite (WeAreKeen) is uitgeroepen tot Meest Invloedrijk Recruitment Talent 2018! Vooral haar enthousiasme en leergierigheid sprongen in het oog bij de jury.

Bron: EmploIT, 18 en 22 januari 2019

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.