"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Willis Towers Watson sponsort Sportclub Only Friends

Willis Towers Watson zet stap in corporate social responsibility (MVO).

Bibi de Vries en Hamadi Zaghdoudi van Willis Towers Watson hebben een samenwerkingscontract getekend met Dennis Gebbink en Johan van Streun van Sportclub Only Friends, een sportclub voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte. Willis Towers Watson gaat zowel financieel, als door middel van het opzetten van activiteiten Only Friends ondersteunen. Deze samenwerking is een belangrijke stap voor het nieuwe Corporate Social Responsibility beleid van het bedrijf.

Willis Towers Watson steunt Only Friends

Naast Only Friends ondersteunt Willis Towers Watson nog twee andere initiatieven op actieve wijze: de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en JINC, een organisatie die jongeren woonachtig in wijken met een sociaaleconomische achterstand helpt aan een betere kans op de arbeidsmarkt. De PSO meetlat zal door Willis Towers Watson worden gebruikt om werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen om hun talenten te ontplooien.

Bron: Willis Towers Watson en Only Friends, 9 maart 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.