Willis Towers Watson benoemt nieuw Leadership team Nederland

0
480

Willis Towers Watson maakt de benoeming bekend van het nieuwe Leadership team voor Nederland.

Willis Towers Watson

Het team staat onder leiding van Bart den Hartog, Head of Benelux.

Het Leadership team wordt gevormd door leden afkomstig uit de verschillende segmenten van Willis Towers Watson. Begin dit jaar werd al bekendgemaakt dat Jeroen Everling het segment Corporate Risk & Broking gaat leiden. De andere Leadership teamleden komen van het Human Capital & Benefits segment. Hierin vertegenwoordigt Hamadi Zaghdoudi Retirement, Angel Hoover Talent & Rewards en Paul Dehue Health & Benefits. Daarnaast is de rol van Head of Clients toegevoegd aan het Leadership team. Deze rol wordt vervuld door Andrew Davies.

Bart den Hartog, Head of Benelux: “Met deze benoemingen hebben we een zeer representatief Leadership team. Met de toevoeging van de rol van Head of Clients binnen het team, zijn wij nog meer in staat om onze klanten te voorzien van een geïntegreerde dienstverlening en de brug te bouwen tussen deze segmenten. Bovendien sluit het naadloos aan op onze strategie, waarbij het centraal stellen van de klant de hoogste prioriteit blijft.”

Alle bovengenoemde personen maken ook deel uit van het Benelux Leadership team, dat daarnaast ook vertegenwoordigers uit België en Luxemburg zal bevatten. Deze worden op een later moment bekend gemaakt.

Bron: Willis Towers Watson, 11 mei 2016