Wijziging management Get.Noticed

0
97

Randy Cillekens zal Get.Noticed verder laten groeien als enig bestuurder. Arjan Elbers start per 1 mei in zijn nieuwe rol als algemeen directeur van het vacaturenetwerk.
Arjan Elbers en Randy Cillekens
De ambitie en kansen van het nieuwe vacaturenetwerk zijn groot: 250 onderscheidende niche vacaturesites in Europa als de stip aan de horizon.

Begin dit jaar was het vacaturenetwerk al het grootst in Nederland, met klinkende namen als: Banenmatch.nl, Baanindetechniek.com en Baanindeict.nl.

In maart 2016 werd Arjan Elbers door Leon Brouwers gevraagd om het nieuwe Europese vacaturenetwerk fulltime te gaan sturen in functie van algemeen directeur. En na goed beraad besloten Arjan en Randy om de knoop door te hakken.

Randy regelt vanuit Get.Noticed de techniek voor het nieuwe bedrijf en Arjan zorgt voor de groei.
Arjan zal voor de “key accounts arbeidsmarkt” van Get.Noticed gewoon als contactpersoon blijven werken.

Beiden hebben en houden dezelfde financiële belangen in zowel Get.Noticed als in het nieuwe vacaturenetwerk. Leon Brouwers heeft zich tevens ingekocht in Get.Noticed als derde partner.

Arjan en Randy: “Met Leon hebben we een hele sterke aanvullende ondernemer bij de club gehaald waar we al jaren goed mee samenwerken, daarnaast hebben we nu met drie aandeelhouders een belang in zowel Get.Noticed als in het nieuwe vacaturenetwerk.”

Arjan trekt zich vanaf 1 mei 2016 volledig terug uit de operatie van Get.Noticed en draagt de sleutels van zijn afdelingen over aan Randy en operationeel manager Stefan Janssen.

Bron: Get.Noticed, 7 april 2016