Wigo4it selecteert HeadFirst voor flexibele inhuur

0
65

Overheidscoöperatie Wigo4it heeft HeadFirst geselecteerd als één van zijn opdrachtnemers voor de inhuur van flexibel personeel.

Wigo4it
Wigo4it ontwikkelt en beheert ICT-applicaties voor de sociale diensten van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Hiervoor huurt de organisatie voor negen miljoen euro per jaar externe professionals in. Wigo4it heeft vijf leveranciers geselecteerd in drie percelen:

  1. ICT-professionals (70% van totaal)
  2. interimmanagers, consultants, business projectmanagers en programmamanagers (25%)
  3. staffunctionarissen (5%)

HeadFirst is leverancier voor perceel 1 en 2. De raamovereenkomsten hebben een looptijd van twee jaar, met de mogelijkheid drie maal te verlengen met één jaar.

HeadFirst Source Group
HeadFirst is samen met Source en Proud Company onderdeel van HeadFirst Source Group. Het bedrijf levert ook professionals aan de Raad voor de Rechtspraak, Koninklijke Bibliotheek, Ministerie van Economische Zaken en UWV. Door de fusie met branchegenoot Source zijn zij met 460 miljoen omzet de grootste speler op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting en payrolling. Er werken meer dan 4.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg.

Bron: persbericht HeadFirst, 9 juni 2017