Walter List wordt associate bij Professionals in Flex

0
1346

16 maart 2011

Walter List wordt associate van Professionals in Flex, de advies- en interimmanagement organisatie met de volledige focus op ondernemingen in de flexbranche.

Met de aansluiting van Walter List biedt Professionals in Flex specialistische kennis op het gebied van transactional finance, control & outsourcing.

Registeraccountant
Net als de andere aangesloten associates van Professionals in Flex heeft Walter List jarenlange ervaring in de flexbranche. Walter heeft brede kennis en ervaring op zijn vakgebied, zowel op directie/management niveau als op uitvoerend niveau. Hij heeft (financieel) leiding gegeven aan shared service centers in de branche, evenals aan Finance, Administration & Control afdelingen.
Walter List is een klassiek geschoolde registeraccountant. Hij heeft zijn focus op het betrouwbaar vastleggen, controleren, rapporteren en interpreteren van administratieve data. Met als doel te zorgen dat organisaties in de flexbranche beter ʻin controlʼ zijn. Walter richt zich op vraagstukken op het gebied van financiën & administratie, transactiesystemen, planning & control, AO/IC en uit- en inbestedingen, zowel vanuit de vaktechnische als de menskant.

Met de aansluiting van Walter List heeft Professionals in Flex wederom expertise en ervaring toegevoegd aan de dienstverlening en bouwt daarmee verder aan de full service dienstverlening voor organisaties in de flexbranche.

Over professionals in Flex
Professionals in Flex is een organisatie voor advies en tijdelijk management en is volledig gericht op dienstverlening aan bedrijven in de flexbranche. De associates van Professionals in Flex zijn het eerste aanspreekpunt voor de klant. Bovendien vertegenwoordigt iedere associate een specifiek vakgebied namens de organisatie en zorgt de associate voor een kwalitatief netwerk van zelfstandige professionals op het betreffende vakgebied. De associates zijn Leo Moerland (Finance & Operations), Ilse de Cloe (Marketing & Communicatie), Esther van Nierop (Business Processes), Ronald Langerak (Kwaliteit en Keurmerk), Clarissa Loudon (HR), Marco Hendrikse (Online marketing en Social media) en Walter List (Transactional Finance, Control & Outsourcing). Managing Partners zijn Patrick Hustinx (Business Development) en Eddy de Waart (Organisatie-advies).

Bron: Professionals in Flex, 14 maart 2011