Vrouwelijke ondernemers winnen Olympia Franchise Award

0
1573

 
| FlexNieuws » |
 

Logo

25 juni 2010

Franchisenemers Margot Zeevenhoven en Monique Schuurmans hebben donderdagavond de Olympia Franchise Award 2010 in ontvangst genomen.

Mede dankzij de professionaliteit en ambitie van deze vrouwelijke ondernemers kon het netwerk van Olympia Uitzendbureau groeien in een tijd dat veel concurrenten juist moeten inkrimpen. Zeevenhoven en Schuurmans staan samen aan het roer van vijf reguliere Olympia-vestigingen en vijf (semi) inhouse-vestigingen in de regio Brabant, Limburg en Gelderland en zijn hiermee twee van de succesvolste franchisenemers van Olympia.

Lees ook het interview

Ondernemerschap en relatiemanagement
De onderscheiding wordt toegekend aan de franchisenemer die de beste prestatie heeft neergezet op het gebied van ondernemerschap, groei en samenwerking met klanten, uitzendkrachten, franchisegever en collega franchisenemers. Zeevenhoven en Schuurmans geven samen leiding aan de vestigingen van Olympia in Venray, Nijmegen, Helmond, Cuijk, Wijchen en diverse inhouse-vestigingen. Beide vrouwen hebben ondernemerschap en relatiemanagement hoog in het vaandel staan, twee kernwaarden die volgens de franchisenemers ten grondslag liggen aan hun succes.

Winstgevende groei voor al hun vestigingen
Margot en Monique werden 24 juni in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke uitreiking in restaurant Thuis bij Fien in Wijchen. Met champagne in de hand werden ze toegezongen door Arno Kolenbrander en ontvingen ze van Algemeen Directeur Jelle Bultsma namens Olympia Uitzendbureau de lofuitingen van de jury. In het juryrapport werden beide vrouwen geprezen om hun ondernemerschap: scherp, gedreven, goedlachs, competitief en vakvolwassen. Als geen ander zijn zij in staat om meerdere vestigingen succesvol aan te sturen. Hun managementkwaliteiten zijn dan ook van uitzonderlijk niveau, aldus Olympia. Zowel op lokaal als nationaal niveau zijn klanten lovend over hun vestigingen en de geleverde dienstverlening. Dit resulteert al jaren in winstgevende groei voor al hun vestigingen.

Klanten willen vooral persoonlijk contact

“Deze award is een bevestiging dat wij op de goede weg zitten”, stelt Schuurmans. “Het is ons streven om met lef, humor, plezier, professionaliteit en overtuiging ons businessplan uit te voeren en zo door te groeien naar tien vestigingen.” Zeevenhoven vult aan: “We zijn vanaf dag één met name bezig om erachter te komen wat onze opdrachtgevers en uitzendkrachten willen. Daaruit is gebleken dat onze klanten vooral een persoonlijk contact op prijs stellen met deskundige dienstverleners. Dat heeft er enerzijds toe geleid dat we steeds opnieuw werden uitgedaagd om een vestiging te openen in de omgeving van een klantengroep of prospect. Anderzijds geeft dat ook aan wat de kracht is van vrouwelijk ondernemerschap: binding voelen met je werk, collega’s, zakenrelaties en leveranciers om samen tot een goed eindresultaat te komen en ambities waar te maken.”

Constante groei

“Door Margot en Monique met de Olympia Franchise Award te onderscheiden, wil Olympia kenbaar maken hoezeer we hun inzet en enthousiasme waarderen”, zegt Jelle Bultsma, Algemeen Directeur van Olympia Uitzendbureau. “Zij laten al jarenlang een constante groei zien in hun regio en geven met hun ambitie een duidelijke invulling aan het concept ondernemerschap. Ze weten precies wat er in hun markt speelt waardoor ze hun klanten maatwerk kunnen leveren. Het feit dat ze komende zomer een tweede vestiging in Nijmegen gaan openen, toont wel aan dat zij weten hoe je in een economisch moeilijke tijd toch het onderscheid kunt maken.”

Gerelateerd nieuws
> Winnaars Olympia Franchise Award 2010, interview
> Olympia Uitzendbureau sponsort FC Dordrecht