"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

VP&A Huismeesterdiensten powered by Talent4Service

Leon en Hans - Huismeesters
Leon en Hans – Huismeesters

VP&A Huismeesterdiensten powered by Talent4Service

VP&A en Talent4Service zijn een nieuwe dienstverlening voor vastgoedbeheer gestart namelijk de Huismeesterdiensten. Vanaf 1 december jl. zijn de eerste huismeesters gestart met het uitvoeren van klein en dagelijks onderhoud bij de VvE complexen in de regio Rotterdam.
Naast het feit dat de huismeesters een vast aanspreekpunt zijn voor de bewoners, is maatschappelijk verantwoord ondernemen een ander belangrijk element van deze dienstverlening. De huismeesters komen via deze baan weer terug in het arbeidsproces en kunnen hun talenten verder ontwikkelen.

De panden van de VvE’s zullen er altijd goed bij staan
Bjorn Voogt, directeur van VP&A vertelt hierover: “Het mooie van het hebben van eigen huismeesters is dat zij kleine schades en ergernissen binnen de VvE’s signaleren en deze direct of na goedkeuring zullen herstellen. Zo hebben wij een verlengstuk ter plaatse die ervoor gaat zorgen dat onze VvE complexen er altijd goed bij staan. Ook is het sociale aspect erg belangrijk voor VP&A. Met deze dienstverlening krijgen werkzoekenden weer een kans om aan de slag te gaan” aldus Bjorn Voogt.

“Onze huismeesters hebben ruime ervaring in de techniek en beschikken over alle kwaliteiten die nodig zijn om de allround werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast hebben ze een bus en werkkleding met daarop het logo. Zo is het voor de bewoners altijd herkenbaar en zichtbaar wie het onderhoud komt verrichten, dat wekt vertrouwen.” aldus Jeroen Voswinkel, operationeel directeur van Talent4Service.

Over VP&A en Talent4Service
VP&A verzorgt het beheer van ruim 800 Vereniging van Eigenaren door heel Nederland.

Talent4Service is een arbeidsintermediair die werkzoekenden begeleidt naar duurzame banen in de techniek. Daarbij gaat het niet alleen om werven en selecteren, maar ook om opleiden, begeleiden en coachen; alles wat nodig is om mensen met talent in deze sectoren naar een baan te begeleiden.

Bron: Talent4Service, 20 januari 2021

Lees ook
Talent4Service nu ook actief in Vervoer & Logistiek
Talent4Service, dat werkt! voor zij-instromers techniek

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.