Voortzetting samenwerking Olympia Uitzendbureau en Hogeschool van Amsterdam

0
472

Voor de tweede maal is het post-HBO traineeship ‘Ondernemerschap’ van Olympia Uitzendbureau en de Hogeschool van Amsterdam van start gegaan.

De gecertificeerde post-HBO opleiding leert aanstaande ondernemers wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een eigen onderneming. Drie jonge ondernemers volgen de komende negen maanden het traineeship.

Post-HBO Ondernemerschap
In de colleges komen onder andere persoonlijk leiderschap, marktbewerking en financieel management aan de orde. Kennis die de studenten direct in praktijk kunnen brengen. Naast de colleges werken ze binnen Olympia onder begeleiding van een persoonlijke coach aan hun eigen businessplan. De trainees worden in staat gesteld alle facetten van het ondernemerschap binnen de franchiseorganisatie Olympia onder de knie te krijgen en worden klaargestoomd om hun eigen vestiging te runnen.

In samenwerking met HvA
De Hogeschool van Amsterdam heeft de opleiding samen met Olympia Uitzendbureau op maat gemaakt. De post-HBO opleiding is onderdeel van het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE), een samenwerkingsverband tussen verschillende instellingen voor hoger onderwijs. Het ACE heeft het doel om ondernemerschap binnen de studentengemeenschap te stimuleren en praktisch vorm te geven. Voor de Hogeschool van Amsterdam is het traineeship een unieke mogelijkheid om zo intensief samen te werken met het bedrijfsleven.

2013-Olympia kick off1-1

Bron: Olympia, 25 september 2013