Dag van de ZZP’er uitverkocht

0
63

De vijfde editie van het event wordt de best bezochte editie, meldt Victor Mundi. De dag vindt plaats op zaterdag 7 april te Amersfoort. Alle 2.000 kaarten zijn over de toonbank gegaan.

Tijdens deze jubileumdag kunnen de bezoekers allerlei seminars, keynotes en workshops bijwonen over uiteenlopende onderwerpen. Presentator en cabaretier Jörgen Raymann zorgt als dagvoorzitter voor een soepel verloop van de dag. Ook is er een netwerkmarkt waar je naar hartenlust met andere zzp’ers kunt netwerken en alle organisaties kunt ontmoeten die de zzp’er een warm hart toedragen. Enkele van deze organisaties zijn Knab, LinkedIn, Kamer van Koophandel, Google Digitale Werkplaats en Ratecard.

Bekendmaking: beste zzp’er van Nederland
Er zijn veel activiteiten op en om de netwerkmarkt en als hoogtepunt van de dag vindt de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) er plaats. Juryvoorzitter Marcel Molenaar, Country Manager Benelux bij LinkedIn, zal bekendmaken welke zzp’ers in de prijzen vallen. Na afloop is er tijd voor een netwerkborrel, die mede mogelijk gemaakt wordt door de Kamer van Koophandel met de KvK Connect-app. Dit alles vindt plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort, waar alle bezoekers dankzij NS-Business Card gratis 1e klas naar retour kunnen reizen.

Bron: Victor Mundi, Dag van de ZZP’er