UWV Werkgeverscongres uitzendbranche 24 juni 2014

0
408

Dinsdag 24 juni vindt het jaarlijkse UWV-congres voor werkgevers in de uitzendbranche plaats in cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht.

UWV en de uitzendbranche kunnen niet zonder elkaar. Beide willen zo veel mogelijk mensen aan het werk te helpen en een goede samenwerking is dan belangrijk. Daarover gaat het UWV-congres voor de uitzendbranche.

Tips over financiële voordelen
Deelnemers maken onder meer kennis met verschillende vormen van samenwerking. Ze krijgen ook inzicht in de verschillende mogelijkheden die de arbeidsmarkt biedt. Verder tips over de financiële voordelen bij het plaatsen van verschillende groepen werkzoekenden.

Kijkje in de keuken van publiek private samenwerking
Het congres start om 10.00 uur met een plenair gedeelte. Tijdens de ochtend gunt trainings- en adviesbureau De Argumentenfabriek deelnemers een kijkje in de keuken van publiek private samenwerking. Vervolgens spreekt Menno Lanting, auteur van onder andere ‘Iedereen CEO’ (Longlist Managementboek van het Jaar 2012) over innoveren, meegaan met de eisen die nieuwe media stellen aan een bedrijf, het vinden van nieuwe klanten en omgekeerd.

’s Middags staan er workshops op het programma en deelt UWV best practices. Tijdens de borrel om 16.15 uur is er gelegenheid om met UWV en collega’s uit de branche in gesprek te gaan.

> Aanmelden

Neem voor meer informatie contact op met Judith Huitenga of Arno Frederiks van het Servicepunt Flex via info@servicepuntflex.nl.

Bron: UWV, 1 mei 2014