UWV selecteert IT-Staffing voor externe IT functies

0
221

Het UWV heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor de inhuur van IT functies.

Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen (UWV) is een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO), dat in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) onder meer de wetten voor werknemersverzekeringen uitvoert. De mantelovereenkomst heeft een looptijd van maximaal 4 jaar en kent een geprognotiseerde volume van ca. 20 miljoen euro op jaarbasis.

IT-Staffing voorziet het UWV van hoogwaardige ICT specialisten voor uiteenlopende expertisegebieden en speelt een rol bij het overdragen en borgen van ICT expertisekennis, het verhogen van het kennisniveau van de ICT medewerkers van de diensten en het faciliteren van de diensten bij het aansluiten op- en borgen van actuele ICT ontwikkelingen in de markt.

“Wij zijn zeer trots om door het UWV geselecteerd te zijn als voorkeursleverancier voor de inhuur van een breed scala aan IT professionals”, zegt Peter Gram, Unitmanager Staffing Services.
Naast IT-Staffing zijn ook Atos, Between, BrainCap, Brunel, Capgemini, CGI, Fastflex, Headfirst en Ordina geselecteerd.

Bron: IT-Staffing, maart 2017