USG People Nederland benoemt Kees Stroomer tot COO Large Account Segment

0
338
Kees Stroomer
Kees Stroomer

USG People Nederland breidt haar directieteam uit en heeft per 1 maart Kees Stroomer (58) aangesteld als COO voor het Large Account Segment, tevens verantwoordelijk voor de commerciële portefeuille.

Stroomer vult de directie van USG People NL aan, waarin hij zitting neemt naast Marion van Happen, COO voor het MKB segment en de Specialty labels.

In zijn rol als COO gaat Stroomer zich richten op versteviging van de Go2Market Strategie voor het Large Account Segment van USG People.

Stroomer beschikt over een jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche. Het merendeel van zijn loopbaan is Stroomer actief geweest binnen de uitzendwereld. In zijn laatste baan was Stroomer Managing Director bij ISS Facility Services Nederland en keert nu met veel energie en enthousiasme weer terug naar de uitzendbranche.

Adriaan Belonje CEO USG People: “Kees is een operationeel ervaren en commercieel sterke manager en brengt derhalve de juiste senioriteit mee. Hij is zeer gemotiveerd om samen met ons invulling te geven aan onze missie: het verbinden van mensen en organisaties voor het creëren van betekenisvol werk. Met als doel elk jaar 100.000 mensen aan een betekenisvolle baan helpen bij 10.000 werkgevers. Ik kijk dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met Kees.”

Bron: USG People, 6 maart 2020

Zie ook
Marion van Happen algemeen directeur Unique
Adriaan Belonje wordt CEO van USG People Nederland