USG People, Arbeidsmarktdebat, 19 november 2014

0
373

Voor de derde maal organiseert USG People het Arbeidsmarktdebat voor ondernemers en hr-professionals.

Het debat, dat in samenwerking met netwerkorganisatie Flevum wordt georganiseerd, biedt een platform om in dialoog te gaan over de ontwikkeling van actuele arbeidsmarktvraagstukken, zoals collectieve afspraken, werkzekerheid en flexibiliteit.

Geïnteresseerde hr-professionals en ondernemers kunnen het debat bijwonen en hun visie delen in de aansluitende discussie. Deelname is kosteloos. Meer hierover lezen en aanmelden kan op de website van Flevum.

19 november, Hotel Almere
Het Arbeidsmarktdebat over ‘De toekomst van werk en arbeid’ vindt plaats op woensdagmiddag 19 november in Hotel Almere. Aan het debat nemen vertegenwoordigers van werkgeversorganisaties en bedrijfsleven deel, waaronder Mariёtte Hamer (Voorzitter van de Sociaal-Economische Raad), Ellen Kuppens (HR-Directeur DSM), Elly Ploumen (HR-Directeur Achmea), Harry van de Kraats (Voorzitter AWVN), John van Hoof (CEO CSU) en Gert Askes (CEO G4S Netherlands). Onder leiding van Harry Starren, voormalig directeur van instituut de Baak, bespreken zij onderwerpen als de flexibiliserende arbeidsmarkt, de toekomst van collectieve afspraken, arbeidsvoorwaarden en leiderschap. Ook veranderende wetgeving, waarbij vaak juist vast werk als norm wordt gesteld, is een belangrijk onderwerp dat besproken zal worden om tot nieuwe inzichten en mogelijkheden te komen. Mariёtte Hamer zal in een speech het standpunt van de SER op deze onderwerpen uiteenzetten.

Bron: USG People, 26 september 2014