USG Capacity bundelt krachten voor regionaal platform

0
331


Logo USG capacity16 oktober 2009

USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, heeft samenwerkingsovereenkomsten gesloten met het Platform Communicatie Rotterdam en de Overijsselse MarComKring.

De kringen bieden professionals regionaal een platform voor discussie, kennisuitwisseling en het onderhouden van zakelijke contacten. USG Capacity bundelt, net als bij de samenwerking met de Utrechtse Communicatiekring, haar krachten met deze kringen om zo een gezamenlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het communicatie-vakgebied.

Ontwikkelingsmogelijkheden
Binnen de samenwerking staat de verdere professionalisering van het vakgebied communicatie centraal. In dit kader zijn er ook, in het voordeel van de professionals binnen deze branches, diverse afspraken gemaakt. Zo biedt USG Capacity de leden van de kringen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen door het aanbieden van gezamenlijke bijeenkomsten. Daarnaast zal USG Capacity haar professionals wijzen op de voordelen van een lidmaatschap op de regionale kringen.

Samenwerking met regionale kringen
“Deze overeenkomsten zijn in lijn met de eerder gesloten samenwerkingsverbanden en stellen ons nog beter in staat ons netwerk uit te breiden en onze rol als kwaliteitsspeler te vervullen”, aldus Katinka Habermehl-Reuling, algemeen directeur van USG Capacity. “Als marktleider in de bemiddeling van marketing- en communicatieprofessionals hechten wij er waarde aan om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied communicatie. De samenwerking met de regionale kringen is daarbij van toegevoegde waarde.”

Over PCR en MarComKring
Het PCR (Platform Communicatie Rotterdam) is een vereniging voor communicatieprofessionals die wonen en/of werken in Rotterdam en omgeving. Zie voor meer informatie: www.pcr-rotterdam.nl. De MarComKring is een stichting voor professionals uit het marketing- en communicatievak die wonen en/of werken in Overijssel. De stichting biedt professionals gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kennis met elkaar te delen. Zie voor meer informatie: www.marcomkring.nl.

Gerelateerd nieuws
> Randstad en USG – advies Nomura op reduce

Bron: USG Capacity, 15 oktober 2009FlexService – home