Unique scoort ‘Beste Website van het Jaar’ categorie carrière

0
426

De website van Unique is uitgeroepen tot ‘Beste Website van het Jaar’ in de categorie carrière.

Unique’s website scoorde het hoogst op inhoud, navigatie en ontwerp.

Score op kwaliteit
Afgelopen jaar won Unique ook al deze prijs. De award is voor Unique de beloning op het continu verbeteren en testen van de website. De verkiezing van Beste Website van het Jaar is geïnitieerd door Emerce en MetrixLab en werd dit jaar voor de elfde keer gehouden. De uitreiking vond gister plaats tijdens een gala in The Harbour Club in Amsterdam.
Unique was dit jaar als enige uitzendbureau in de race. Met het winnen van deze prijs laat Unique onder meer Jobbird, Monsterboard, De Nationale Vacaturebank en Stepstone achter zich. Er zijn 22 categorieën in de Website van het Jaar verkiezing. Per categorie kent het publiek twee prijzen toe, één voor de beste website en één voor de populairste website. De beste website scoort het hoogst op kwaliteit. De populairste website is de website met de meeste stemmen.

Bricks & clicks combineren
Endre Davids, marketingmanager bij Unique: “Wij zijn er heel trots op dat Unique wederom de titel ‘Beste Carrièrewebsite van het Jaar’ heeft gewonnen. De prijs onderstreept dat we met onze online strategie de juiste weg zijn ingeslagen en dat we als geen enkel ander uitzendbureau de zogenaamde ‘bricks & clicks’ weten te combineren. Natuurlijk blijft het persoonlijke aspect in de uitzendbranche erg belangrijk, maar het gebruik van online kanalen in het recruitmentproces is niet meer weg te denken. Dat onze klanten en kandidaten hun weg naar de website hebben weten te vinden en deze ook van harte aanbevelen bij vrienden en collega’s komt tot uiting in deze prijs.”

Bron: Unique, 15 november 2012

De Nationale Vacaturebank scoorde in de categorie carrière de hoogste plaats als populairste website