Unique opent flagship store aan Piet Heinkade Amsterdam

0
1451

Unique opent flagship store aan Piet Heinkade Amsterdam

Unique opent de deuren van haar eerste flagship store aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Met deze vestiging zet de organisatie haar koers voort om de uitzendstraten te verlaten. De komende jaren zal Unique nog enkele regionale flagship stores openen. De nieuwe vestiging is ingericht om tijd- en plaatsonafhankelijk werken binnen Unique mogelijk te maken. Medewerkers en kandidaten van Unique komen hier met elkaar in contact en kunnen gebruik maken van flexibele werkplekken.

Unique Flagship Store, Piet Heinkade, Amsterdam

Flagship store
De flagship store illustreert een nieuw Unique, waarin innovatie, flexibiliteit en service centraal staan. Waar een vestiging voorheen functioneerde als een soort winkel, is het nu een ontmoetingsplek geworden. De nieuwe locatie heeft zeer ruime openingstijden, goede bereikbaarheid en heeft alle expertise van Unique onder één dak. Ook de medewerkers van de labels van Unique, zoals Unique Executive, Unique Finance en Unique Multilingual werken in de nieuwe locatie. Om de samenwerking te bevorderen is de flagship store één grote open ruimte zonder muren.

De stap naar het uitzendbureaus van de toekomst
Algemeen directeur van Unique, Raymond Puts, is bijzonder trots op de nieuwe flagship store: “In een markt die voortdurend in beweging is, moet je als bedrijf flexibel zijn en je aan durven passen. Het is zeker vooruitstrevend om uit de uitzendstraat te vertrekken, maar we zetten hiermee de juiste stap naar het uitzendbureau van de toekomst. Daarnaast bevestigen de resultaten van ons kandidatenonderzoek, dat tijd- en plaatsonafhankelijk werken belangrijk is voor de aantrekkelijkheid van een werkgever. Met deze vestiging maken we dit ook voor onze medewerkers mogelijk.”

Bron: Unique, 19 september 2012