Uitzendbureau Qjobs opent vestiging in Bergen op Zoom

0
581

Logo Qjobs

22 juni 2012

Uitzendorganisatie Qjobs opent op 2 juli 2012 een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom, onder de naam Qjobs Bergen op Zoom.

In Qjobs worden de expertise van een grote landelijke organisatie, een uitgekiend automatiseringssysteem en een lokale ondernemer met elkaar gecombineerd. De ondernemer voor Bergen op Zoom (en heel West-Brabant) is Claudia Bouwens.

Claudia Bouwens, Qjobs Bergen op Zoom
Claudia heeft haar sporen verdiend in uitzendland. Na jarenlange ervaring werd het tijd voor een eigen bedrijf. Zij heeft daarbij gekozen voor de franchiseformule van Qjobs, omdat die formule heel goed bij haar manier van werken past en Qjobs haar omgekeerd een uitgekiende ondersteuning weet te bieden. Daarmee is in één klap een krachtige speler ontstaan in de uitzendbranche in West-Brabant. Eén die volledig is toegerust op de arbeidsmarkt van vandaag.
Want die arbeidsmarkt is veranderd. Het aanbod van werkzoekenden is groot en werkgevers willen alleen die werknemer die het beste past bij de vacante functie én bij het bedrijf. En dat, tegen aantrekkelijke tarieven.

Behalve een match op functieprofiel, zoekt Claudia naar de match op de gebieden bedrijfscultuur, normen, waarden en referentiekader die resulteren in een duurzame plaatsing.

Om dit te realiseren zal het traject van arbeidsbemiddeling enorm persoonlijk zijn waarbij Claudia op zoek gaat naar diepgang bij haar kandidaat en opdrachtgever.
“Wie ben je, wat wil je, en waarom……”.

Tevens wordt er samenwerking gezocht tussen de Gemeente Bergen op Zoom, het UWV en Qjobs Bergen op Zoom om zo werkzoekenden die in een WW/WWB situatie verkeren opnieuw op de arbeidsmarkt te laten instromen. Opdrachtgevers ontvangen daarbij vaak aantrekkelijke subsidies.

Qjobs komt naar de klant toe
Qjobs Bergen op Zoom werkt niet met kantoorlocatie, maar online. Gesprekken vinden plaats bij de klant of naar keuze ergens anders. Een gesprek met de kandidaat in eigen omgeving geeft een betere indruk van de persoon in kwestie. Daarnaast maakt de kostenreductie die deze overheadbesparing oplevert scherp concurrerende prijsstellingen mogelijk.

Qjobs en regelgeving
De vestiging Bergen op Zoom is verbonden aan de landelijke uitzendorganisatie Qjobs. Werkgevers profiteren bij Qjobs naast de ‘klassieke’ bemiddelingsfunctie ook van low-cost en transparante payrollservices. Werkzoekenden profiteren van moderne, effectieve vindmogelijkheden voor passend werk en van stipte uitbetaling van hun loon.

Qjobs Bergen op Zoom respecteert de NVP Sollicitatiecode, dé gedragscode voor werving & selectie. De backoffice van Qjobs Bergen op Zoom is NEN 4400-1 gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van Stichting Normering Arbeid (SNA). Daarnaast is ze lid van de ABU en de NBBU. Hiermee garandeert Qjobs Bergen op Zoom opdrachtgevers een scherp en correct tarief en flexkrachten en kandidaten een goed loon en een deugdelijke behandeling.
Kijk op www.qjobs.nl – vestiging Bergen op Zoom.

Bron: Qjobs, 22 juni 2012