Uitzendbureau InterActief neemt Lend over

0
699

InterActief, een landelijke uitzender heeft het uitzendbureau Lend in Rotterdam overgenomen.

InterActief heeft in Lend de ideale samenwerkingswerkingspartner gevonden.

Lend – specialist uitzenden in pluimveesector
Lend is al jaren een vakspecialist in het uitzenden van personeel in de pluimvee sector, een branche die een perfecte aanvulling is op de sectoren waarin InterActief al 15 jaar lang zijn uitzendkrachten tewerkstelt.

Meer overnames in petto
“Het uitbreiden naar andere sectoren is belangrijk voor InterActief. Wij kunnen ons daarom nog sterker dan voorheen profileren als grote landelijke speler en door een samenwerking aan te gaan met specialisten, halen wij veel expertise in huis. Lend deelt deze kracht. Wij sluiten niet uit dat er binnenkort meerdere overnames zullen volgen”, aldus operationeel directeur mevrouw Astrid Kanhai.

Uitzendbureau Lend zal voorlopig onder haar huidige naam blijven voortbestaan, maar het team van Lend zal wel verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand dat InterActief medio januari 2013 in Berkel en Rodenrijs betrekt.

InterActief
InterActief is in 1998 opgericht door Willem Groenewegen. Het uitzendbureau is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. De professionals van InterActief leveren medewerkers in diverse sectoren, waaronder de hotel-, horeca, en de agrarische- en technische sector.

Lend
Lend is in 1995 opgericht door Marieke Drost en Henk Luijt en zij hebben zich als uitzendbureau voornamelijk gericht op de pluimvee sector.

Bron: InterActief, 27 september 2012