Uitzendbureau Inhuren.com lanceert online uitzendplatform

0
246

Vandaag lanceert het Haagse uitzendbureau Inhuren.com de eerste versie van een nieuw en innovatief online uitzendplatform.

Het platform brengt werkgevers (vraag) en uitzendkrachten (aanbod) bij elkaar op een snelle, flexibele en kostenefficiënte manier. In de eerste fase test Inhuren.com het platform uitgebreid in de logistieke sector, met een aantal lokale opdrachtgevers die dagelijks personeel nodig hebben. Het doel is om op termijn alle logistieke uitzendkrachten op deze manier in te zetten bij opdrachtgevers. Er wordt ook getest met logistiek medewerkers die op freelancebasis werken. Later wordt het platform ook beschikbaar gesteld voor andere sectoren.

Het nieuwe platform biedt bestaande opdrachtgevers de mogelijkheid om zelf online, op elk moment opdrachten te plaatsen. Logistieke medewerkers kunnen zichzelf vervolgens via dit platform inplannen. “Uiteraard houden onze planners in de testfase dit proces nauwkeurig in de gaten en grijpen in als dat nodig is”, aldus Daniël Sanandaji, oprichter van Inhuren.com. “Zo kunnen we het systeem optimaliseren.”

Testers gezocht
Het platform is de eerste periode alleen toegankelijk voor bestaande opdrachtgevers en geselecteerde uitzendkrachten. Inhuren.com. zoekt ook nog enkele logistieke opdrachtgevers die mee willen werken om het platform te testen.

Over Inhuren.com
Inhuren.com is begin 2016 opgericht door twee jonge ondernemers: Daniël Sanandaji (24) en Wouter Meens (25). Dagelijks hebben zij ongeveer 150 uitzendkrachten aan het werk in de Randstad. Al sinds de oprichting wordt er hard gewerkt om de uitzenddienstverlening via een online platform vorm te geven. Dit is de eerste stap in deze richting.

Inhuren.com zet op dit moment vanuit één locatie in Den Haag door heel Nederland personeel in op uitzendbasis. Onder de opdrachtgevers zijn gemeentes, provincies, semi-overheden en grote MKB-bedrijven.

Bron: Inhuren.com, 3 april 2018