Uitzendbureau Goodmorning trekt investeerders aan

0
623

Uitzendbureau Goodmorning trekt familiekapitaal aan om verdere groei te faciliteren

Goodmorning BV, gevestigd te Etten-Leur, is al 20 jaar actief in het uitzenden van buitenlandse werknemers in diverse sectoren. De onderneming heeft een sterke groei doorgemaakt naar een omzetniveau van circa EUR 70 miljoen.

De komende jaren voorziet de onderneming verdere expansie in een consoliderende markt met een toenemend belang van de arbeidsmigrant. Enerzijds autonoom maar ook middels overnames. Teneinde deze groei te financieren is kapitaal aangetrokken van een aantal ondernemende families. De dagelijkse leiding en zeggenschap blijven in handen van de huidige twee aandeelhouders John van der List en Cor Konings.

“Met de participatie van deze ondernemende families vergroten wij onze slagkracht met name voor opkomende overnames zonder de aard en strategie van de onderneming te wijzigen. Ondernemerschap en oog voor kwaliteit van en voor de arbeidsmigrant staan altijd voorop” aldus John van der List.

Cor Konings vult aan: “We hopen het historische groeipad te kunnen continueren en zullen ons de komende periode tevens focussen op groei door overnames. Daarbij denken we aan collega bedrijven die zich net als wij richten op het uitzenden van arbeidsmigranten in diverse sectoren. Tevens is het onze wens om een landelijke dekking te bereiken, maar ook een sterkere positie in de techniek.”

Bron: Goodmorning, persbericht 30 januari 2020