Uitzendbureau Get Work werft nieuwe collega’s in escape room

0
297

Get Work, de uitzendorganisatie uit Midden en Oost-Nederland, heeft een ludieke wervingsactie bedacht om in contact te komen met kandidaten voor diverse functies, waarbij het eerste contact plaatsvindt in een escape room.

De ludieke kennismaking wordt gehouden op 15 en 16 augustus in The Great Escape in Zwolle.

Energie, doorzettingsvermogen en lef
De actie in de escape room is niet zomaar uit de lucht komen vallen. “Tegenwoordig kijken we steeds meer of mensen qua motivatie en persoonlijkheid bij ons passen. Een cv of sollicitatiebrief vinden we eigenlijk veel minder belangrijk. Bij Get Work zoeken we mensen met energie, doorzettingsvermogen, creativiteit en lef. Allemaal eigenschappen die je in de escape room nodig hebt. Vandaar deze actie”, vertelt Claudia Ruiter, algemeen directeur van de uitzendorganisatie.

Van intercedent tot regiomanager
De uitzendorganisatie heeft meerdere vacatures in het midden en oosten van het land. De functies variëren van intercedent tot accountmanager en van regiomanager tot medewerker op het hoofdkantoor.

Geen cv of sollicitatiebrief
Geïnteresseerden hoeven dus geen cv of sollicitatiebrief te sturen. Ze kunnen op 15 of 16 augustus naar The Great Escape in Zwolle komen. Van tevoren aanmelden via de site is wel verplicht. In de escape room gaat men met 12 andere sollicitanten de uitdaging aan om te ontsnappen. Claudia Ruiter: “Je kunt het niet goed of fout doen en het maakt niet uit of je wel of niet ontsnapt binnen de tijd. Het gaat niet om het doel, maar om de weg ernaartoe. En, hebben we nu geen passende vacature, maar wel een waanzinnige klik met een kandidaat, dan is de kans groot dat we een functie voor die persoon gaan creëren.” Na afloop is er een borrel en kennismaking. Kijk voor meer informatie en aanmelden op getwork.nl/mysterysollicitatie.

Bron: Get Work, 31 juli 2017