Trots!

0
318

On-Nederlands!
Het is mij altijd geleerd dat het heel on-Nederlands is om jezelf op de borst te slaan. Maar ik doe het toch. Want trots zijn we! Vijf jaar geleden heb ik ARTRA Arbeidsmarkttrainingen overgenomen en het bedrijf is totaal getransformeerd. Getransformeerd qua inhoud, qua aanpak, qua aanbod, qua huisstijl, eigenlijk alles, zelfs de naam. Nu heten we namelijk alleen nog maar ARTRA. Kort en krachtig!

Waarom zo trots?
En waarom ben ik zo trots? We hebben onlangs de uitslag van de CEDEO ontvangen. We scoren ongekend hoog! 96% voor de open inschrijvingen en een score van 99,3% voor de incompany trainingen! En we scoren niet alleen op de trainingen, maar ook op de dienstverlening, ons aanbod en de events.

Tijd om uit te rusten?
Zeker niet! We gaan met volle vaart vooruit. Bouwen academies voor organisaties, lanceren wordintercedent.nl en wordrecruiter.nl, scherpen samen met onze klanten de e-learning aan, bieden online assessments en blijven, vanzelfsprekend, onze trainingen met veel enthousiasme en plezier verzorgen!

In gesprek
Graag gaan wij met u in gesprek. Om te horen wat er speelt binnen uw organisatie en om u te informeren over de ontwikkelingen & leertrends in de branche. Zo leren we van elkaar! Leergierig of nieuwsgierig, tijd voor een gesprek!

Ellen van Hierden, ARTRA