Treffer wint Business Succes Award in Flexibele arbeidsbemiddeling

0
66

Treffer Uitzendbureau is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Flexibele arbeidsbemiddeling.

“Wij hebben altijd al een wat andere kijk op uitzendwerk gehad. Daarom weten steeds meer klanten de weg naar ons te vinden”, aldus Mireille van Wendel van Treffer.

Treffer Uitzendbureau
Treffer Uitzendbureau is opgericht in 2007 en gevestigd in Heerhugowaard en Haarlem. Het heeft circa 9 medewerkers en is vooral regionaal actief. Treffer Uitzendbureau is actief in de sectoren bouw, ICT/administratie, logistiek, schoonmaak en techniek.

Persoonlijk
Robert Zwaan, hoofd van de Nominatiecommissie, licht de keuze toe: “Treffer is niet alleen een doorgeefluik van kandidaten naar potentiële werkgevers, maar legt veel energie en inspanning in de persoonlijke begeleiding van zijn uitzendkrachten.”

Het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert jaarlijks Nederlandse bedrijven die een voorbeeld zijn van succesvol ondernemen binnen hun branche. De huidige editie van de Award, inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is  wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 09:00 uur en 13:00 uur.

Bron: Trefferuitzendbureau.nl, 25 november 2016