Transport People van start

0
280

Uitzendbureau Transport People is op 1 april van dit jaar feestelijk van start gegaan.

Transport People legt de focus puur op transport en logistiek.

Bekijk een filmpje over de opening van Transport People.

Het uitzendbureau is de jongste tak van een participatie van vijf bedrijven: Greenport People, E-Payroll, 4SAR Bedrijfsadvies en 100 Present Verzuimmanagement. Ieder gespecialiseerd op zijn eigen vakgebied, maar met hoogstaande dienstverlening aan ondernemers als gemeenschappelijke deler.

Commercieel directeur Erick van der Spek en Vestigingsmanager Koen van Zeijl vertellen waar hun bedrijf voor staat.

“Bij Transport People ligt de focus uitsluitend op transport en logistiek. Door deze specialisatie zorgen wij voor een perfecte match tussen de opdrachtgever en de chauffeurs”, aldus commercieel directeur Erick van der Spek.

Met E-Payroll waren we al enige tijd actief in de transportsector en kregen we regelmatig de vraag naar goed opgeleid personeel.
Dat heeft ons doen besluiten een uitzendbureau op te richten dat zich echt focust op transport en logistiek.”

Optimale klik
“Vanuit onze jarenlange ervaring in de dienstverlening zijn we gewend om persoonlijk maatwerk aan te bieden. We houden daarom rekening met de bedrijfscultuur en specifieke wensen van de opdrachtgever en de individuele eigenschappen van de chauffeur. Daar moet een optimale klik zijn en dat wordt precies de kracht van Transport People.”

Koen van Zeijl geeft aan dat het uitzendbureau een antwoord is op de vraag naar professionele, flexibele chauffeurs. “Dan praat ik niet over voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Wij werken uitsluitend met vakmensen, chauffeurs die passie hebben voor transport en precies weten met welke zorg bepaalde lading vervoerd moet worden.”

Team Transport People opening 1 april 2016
Veel vacatures voor chauffeurs
“Voor de vrachtwagenchauffeurs hebben wij een groot afzetkanaal binnen de transportsector. We hebben diverse vacatures, waardoor wij veel werkuren kunnen garanderen. Wij kennen onze opdrachtgevers en weten precies welke chauffeurs binnen hun team passen. Onze opdrachtgevers kunnen kiezen voor het inhuren van vrachtwagenchauffeurs, maar wij kunnen ook de kritische werving en selectie voor een eventuele vaste aanstelling voor hen regelen.
Verder willen we ons inzetten voor het opleiden van nieuwe chauffeurs.”

www.transportpeople.nl

Interview in serie over Startups, aangeboden door FlexNieuws, mei 2016