"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Timing ontwikkelt realtime management informatie

Timing uitzendteam werkt sinds een half jaar met een volledig geautomatiseerd managementinformatiesysteem waarmee bedrijven de inzet van flexarbeid binnen hun organisatie kunnen optimaliseren.

Organisaties kunnen 24 uur per dag realtime informatie inzien en sturen op onder andere financiële, operationele en HR-gerelateerde data. Inmiddels is het nieuwe systeem het stadium van kinderziektes voorbij. “Met name HR-managers werken er veelvuldig mee,” aldus Paul Haarhuis, commercieel directeur bij Timing uitzendteam.

Tijdelijk werk slimmer organiseren
Het nieuwe managementinformatiesysteem past in de strategie van Timing om als uitzendorganisatie de best beschikbare technologie in te zetten om tijdelijk werk steeds slimmer te organiseren. “Binnen onze organisatie spreken we over ‘tinkering’, ofwel sleutelen of uitproberen”, zegt Haarhuis. “De manier waarop werk en tijdelijk werk worden georganiseerd verandert de komende jaren gigantisch, al weet niemand precies nog hoe. In zo’n klimaat van verandering zoeken wij naar vernieuwingen die aansluiten bij waar bedrijven behoefte aan hebben.” Het nieuwe managementinformatiesysteem van Timing wordt de komende maanden nog verder verbeterd. Dit gebeurt onder meer met behulp van feedback van alle bedrijven die ermee werken.

Bron: Timing, 29 september 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.