Theo van Leeuwen neemt afscheid van Bureau Cicero

0
201

Per 27 september 2022 heeft Theo van Leeuwen, oprichter en directeur van Bureau Cicero zich terug getrokken uit het bestuur van de onderneming.

Theo van Leeuwen vindt het, gezien zijn leeftijd en het ontwikkelingsstadium van de onderneming, een goed moment om afscheid te nemen, aldus het begeleidende persbericht.

Theo is 15 jaar geleden met de inspectie-instelling Bureau Cicero begonnen. Toen de Stichting Normering Arbeid met de NEN 4400 norm op de markt kwam is hij daar ingestapt. Bureau Cicero heeft zich kunnen ontwikkelen tot een prominente inspectie-instelling in de sector met een team van medewerkers; verkoop, backoffice en inspecteurs, die met enthousiasme de klant vooruit proberen te helpen. Het team zegt erover: “Wij hebben altijd geprobeerd om de klanten vooruit te helpen de kwaliteit van de dienstverlening voor de doelgroepen te ontwikkelen en te optimaliseren. Theo dankt ieder voor de samenwerking, wij vertrouwen die in de toekomst ongewijzigd door te zetten.”

Bureau Cicero is zover gekomen mede dankzij de visie van Theo van Leeuwen en zijn senior management ervaring bij grote internationaal werkende ondernemingen door kansen te benutten en de juiste mensen aan het bedrijf te binden.

Patrick Tom neemt het algemeen management over, samen met het bestaande Management Team, bestaande uit Dewy Mulder en Simone Klaver. Theo van Leeuwen verklaart: “Ik heb er alle vertrouwen in dat dit team Bureau Cicero succesvol verder kan ontwikkelen.”

Theo blijft zijn functies als bestuurder in de stichtingen PayOK en AVG Garant uitoefenen.

Bron: Bureau Cicero, 29 september 2022

Lees ook
Theo van Leeuwen over verplichte certificatie voor uitzendbureaus
Stichting AVG Garant: privacy normeren
Eerste certificaten PayOK – keurmerk uitgereikt