TecqGroep nieuwe naam voor moederbedrijf Maintec en Teqoia

0
259

Humares verandert haar naam. De nieuwe naam TecqGroep verwijst naar het specialisme van alle bedrijven die onder de holding vallen. Bovendien is gekozen voor de payoff “Expertise included” als verbindend element tussen alle TecqGroep bedrijven.

CEO Patrick van der Ploeg legt uit: “Humares heeft de afgelopen 40 jaar een goede naam opgebouwd als betrouwbaar flexbedrijf. Echter wel een bedrijf met een veel bredere focus dan ons huidige specialisme – 100% techniek. Dat heeft ons doen besluiten om de onze naam te veranderen en de payoff ‘Expertise included’ te gaan gebruiken als verbindend element tussen onze bedrijven. Uiteindelijk blijft TecqGroep als merk overigens een bescheiden rol spelen. Het blijft draaien om onze gespecialiseerde bedrijven Maintec met een focus op blue-collar profielen en Teqoia met een focus op White-collar specialisten.”

Passie voor mensen, passie voor techniek
Van der Ploeg legt uit waar TecqGroep voor staat: “Het succes van TecqGroep wordt voor een groot gedeelte bepaald door de waarden die gedeeld worden binnen al onze bedrijven. In alle keuzes en activiteiten van onze medewerkers klinken de waarden passie voor techniek en passie voor mensen door.
Zonder mensen kan techniek niet bestaan. De steeds verdergaande ontwikkelingen binnen de techniek zijn alleen mogelijk door de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van mensen. Het hand in hand gaan van de ontwikkeling van mensen en de ontwikkeling van de techniek is de fascinatie die binnen alle TecqGroep bedrijven gedeeld wordt. Wij willen dan ook een duurzame rol spelen in de ontwikkeling van onze specialisten.”

Over TecqGroep
TecqGroep is een groep van bedrijven gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel.
Onze specialistische werkmaatschappijen – de TecqGroep bedrijven Maintec en Teqoia – zorgen ervoor dat technische opdrachtgevers kunnen beschikken over de juiste specialisten. Zij zijn in staat om personeel op alle niveaus binnen de techniek te bemiddelen. Van hoger opgeleide ‘white collar’ specialisten tot uitvoerende ‘Blue collar’ professionals.
TecqGroep is het voormalige Humares en bestaat al sinds 1976. Om ons technisch specialisme te onderstrepen, is de naam in 2018 veranderd in TecqGroep.

Bron: Humares/TecgGroep, 30 november 2018