Techbrains biedt opleiding en baangarantie technische functies productie en logistiek

0
81

Nieuwe detacheringsgroep Techbrains biedt gratis opleiding met baangarantie voor technische functies productie en logistiek.
Techbrains
Techbrains levert technisch geschoolde en kwalitatieve medewerkers voor technische middenkaderfuncties in productie en logistiek.

Het gaat om gemotiveerde kandidaten die een (om)scholingstraject willen ondergaan. Zij dienen minimaal de Nederlandse of Engelse taal te beheersen. Alle kandidaten worden door Techbrains zelf opgeleid en zetten zich volop in om het verschil te maken op technisch vlak in productie en logistieke functies.

Inspelen op de markt
Techbrains is onderdeel van Crown Uitzendgroep in Veghel. Directeur Theo Quaijtaal: “Als specialist in productie en logistiek hebben we geconstateerd dat techniek voortdurend in ontwikkeling is en technologische oplossingen elkaar snel opvolgen. Om hier optimaal rendement uit te halen, is de juiste aansturing en onderhoud cruciaal voor deze processen. Daarmee is ook kwalitatief, technisch personeel een must. Deze zijn momenteel helaas niet ruim beschikbaar in de markt. Techbrains biedt uitkomst en levert geschoolde medewerkers voor dit soort technische functies binnen productie en logistiek.”

Meertalige website
Omdat Techbrains kandidaten uit verschillende landen aanspreekt, is de website beschikbaar in acht verschillende talen.

Bron: Techbrains, persbericht 15 maart 2022

Lees ook
Potentie arbeidsmigranten onvoldoende benut door achterblijvend opleidingsaanbod