Tangram fusie met CRMatch

0
70

Tangram, specialist in werving- en selectiesoftware en mobiliteitssoftware voor werkgevers en bureaus, en CRMatch, expert op het gebied van Microsoft Dynamics CRM talent solutions, kondigen aan dat zij per 1 januari 2017 gefuseerd zijn.

Maurice Meesters (54), Directeur bij Tangram en Ruben Lamot (35), Directeur bij CRMatch worden gezamenlijk aandeelhouders en vormen de directie van het bedrijf dat verder zal opereren vanuit Zeist onder de naam Tangram.

Werving en selectie is vandaag de dag meer dan het plaatsen van een vacature en vervolgens wachten op reacties. Zo wordt er steeds meer ingezet op marketing en relatiebeheer (CRM) om potentiële kandidaten, nog voordat er een vacature is, te interesseren voor een bedrijf. Op het moment dat er een functie beschikbaar komt, kan er sneller en gerichter contact gezocht worden met gekwalificeerde kandidaten. Ook stelt de toenemende schaarste in de arbeidsmarkt en de flexibilisering van arbeid steeds hogere eisen aan de configureerbaarheid van systemen.

Bron: Tangram, 4 januari 2017